Addink Zeker Fietsenplan

Foto

Het Addink Zeker Fietsenplan is een onderhoudsplan voor de E-bike/fiets met veel voordeel voor de leden. Elke E-bike/fiets, nieuw of gebruikt, gekocht op internet, bij een dealer of particulier, komt in aanmerking voor het Addink Zeker Fietsenplan. Het Addink Zeker Fietsenplan geeft leden recht op:

Een jaarlijkse grote servicebeurt voor de E-bike/fiets 
Alle onderdelen van de E-bike/fiets worden gecontroleerd. De E-bike/fiets wordt gesteld, gesmeerd, gepoetst en ingevet. Bij E-bikes worden daarnaast accu, motor, electronica en software gecontroleerd.  

Fietsonderhoud het hele jaar door
Omdat uw E-bike/fiets naast de jaarlijkse grote servicebeurt nog extra aandacht nodig heeft, kunt u met het Addink Zeker Fietsenplan altijd binnenkomen voor onderhoudswerkzaamheden. Zo blijft uw fiets in topconditie.

Gratis vervangen lekke binnenband
Een lekke binnenband wordt vervangen zonder extra kosten voor u. Ook als u meer dan één keer per jaar pech heeft. 

Mogelijkheid tot gebruik van de ophaalservice 
Is de E-bike/fiets niet meer rijdbaar en ziet u daardoor geen mogelijkheid deze naar de werkplaats te brengen, dan kunt u gebruik maken van de service om de E-bike/fiets vanaf uw huisadres te laten ophalen. 

Mogelijkheid tot gebruik van een leenfiets
​Staat uw fiets in de werkplaats dan kunt u gebruik maken van een leenfiets. Als u een E-bike heeft, staat er een leen E-bike klaar. Zo behoudt u uw mobiliteit. 

Bij reparatie 10% korting
Bij een goed onderhouden fiets zijn veel problemen te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat er iets aan uw fiets gerepareerd moet worden. Leden van het Addink Zeker Fietsenplan krijgen altijd 10% korting op de kosten voor het materiaal en de arbeid. 

Wilt u zeker zijn van een goed onderhouden E-bike/fiets, een jaarlijkse grote servicebeurt, gratis vervanging van een lekke binnenband, de ophaalservice, een leenfiets en bij reparatie 10% korting op materiaal en arbeid, kies dan voor het Addink Zeker Fietsenplan. Dit alles voor:

Fiets € 4,50 per maand
E-bike € 6,50 per maand

Betaling per automatische incasso. 

Heeft u nog vragen over het Addink Zeker Fietsenplan, bel, mail of kom langs.